Cover Image Groeten uit het Land van Cuijk met . . .
Author
Corné Kremers
Language
Dutch

Groeten uit het Land van Cuijk met . . .

Business
Society & Culture
Leisure

Welkom bij de podcast “Groeten uit het Land van Cuijk met . . .” In deze podcast hoor je informatieve gesprekken met bekende, interessante en bijzondere personen die een relatie hebben met het Land van Cuijk. Welke relatie? Dat is verschillend. De één is er geboren, de ander is er naar toe verhuisd en weer een ander is er regelmatig te vinden omdat ouders, familie of vrienden hier wonen. Maar ook zijn er gesprekken met organisatoren van activiteiten en ondernemers die het Land van Cuijk op de kaart zetten.

De gemeente Land van Cuijk bestaat sinds 1 januari 2022 en is qua oppervlakte de grootste gemeente van Brabant en de 7e van Nederland. Deze gemeente telt 33 kernen (32 dorpen en 1 stad) en heeft zo’n 90.000 inwoners. Naast een prachtige natuur heeft het Land van Cuijk heel wat te bieden voor toeristen en vakantiegangers, maar ook voor de eigen inwoners is het hier prima wonen, werken en recreëren. Hierover hoor je meer in deze podcast.

De podcast “Groeten uit het Land van Cuijk met . . .” is een initiatief van en mede mogelijk gemaakt door Visit Land van Cuijk.

Meer weten of tips doorgeven? Neem contact op met podcastmaker Corné Kremers.:
Mail naar: info@mosstime.nl
bel/app: 06 10 838 612

Episodes